Η νέα επίσημη εμφάνιση ανήκει στους φιλάθλους μας!

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συνεργασίας της ομάδας μας με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Playsports δώσαμε την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να μας πουν τι θέλουν να δουν πάνω στη νέα φανέλα της επόμενης σεζόν!

Η Παναχαϊκή θέλοντας πάντα να πορεύεται μαζί με τους φιλάθλους της αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να αποφασίσει για τις νέες επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Ζητήσαμε από όλους να μας στείλουν τις σκέψεις τους για το τι θέλουν να έχει πάνω η φανέλα. Δεν υπάρχει περιορισμός σε θέματα ή σε χρώματα και αυτό γιατί η Playsports μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε σχεδιαστικά γιατί πλέον υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια και ο κόσμος εκτός από τις προτάσεις μπήκε στο κόπο και σχεδίασε τη φανέλα από μόνος του!

Οι 11 καλύτερες προτάσεις ετοιμάστηκαν από τους γραφίστες της Playsports και μετά ο κόσμος έπρεπε να επιλέξει τις 2 από τις συνολικά 4 εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα μας την σεζόν 2022/2023. Οι άλλες 2 εμφανίσεις είναι από προτάσεις που έθεσε η ομάδα και η διοίκηση.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα με τις νέες εμφανίσεις στην ομάδα της καρδιάς μας. Μπορείτε να δειτε και να παραγγείλετε τις επίσημες εμφανίσεις εδώ:

Δειτε τα αποτελεσματα

epishmes emfaniseis

Τι είναι η ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation
Ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation είναι μέθοδος εξάχνωσης του μελανιού μέσω της θερμότητας, γίνεται μόνο σε βάση πολυεστέρα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική έχει υψηλή απόδοση στο τελικό προϊόν ενώ δεν έχει κανένα περιορισμό όσον αφορά τη παλέτα των χρωμάτων. Δίνει τη δυνατότητα ταχύτητας χωρίς καμία αύξηση κόστους σε λίγες ή πολλές εκτυπώσεις. Η Playsports χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο εκτύπωσης των παραγόμενων προϊόντων εδώ και 7 χρόνια σε κάθετη παραγωγή και η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι δεν περιορίζεται το παραγόμενο προϊόν σε σχέδια και χρώματα.