Την σεζόν 2021/2022 η ομάδα μας πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και δημιούργησε δικό της ψηφιακό κανάλι για τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων με την μορφή Pay Per View.

Ήταν μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο, καθώς η παραγωγή έγινε με 3 κάμερες, γραφικά, replay, ζωντανές συνεντεύξεις και περιγραφή αγώνα.

Για την φετινη σεζόν, λόγω τηλεοπτικού συμβολαίου με την κρατική τηλεόραση, το Panachaiki TV, αλλάζει μορφή και πλέον θα πάιζει μπάλα μόνο στην ενότητα της ψηφιακής βιβλιοθήκης (Video On Demand), και το πρόγραμμα θα αναβαθμιστεί με εβδομαδιαίες συνεντεύξεις και άλλα βίντεο που δεν μπορείς να βρεις στο κανάλι μας στο YouTube.

Παρακολουθήστε τα Video της ψηφιακής μας βιβλιοθήκης με υψηλή ποιότητας από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας! Η Παναχαϊκή παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι! Αποκτήστε τώρα το πακέτο συνδρομής με πρόσβαση για το Panachaiki TV στην τιμή των €18 και θα έχετε πρόσβαση σε όλη την ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας έως Ιούλιο 2023.

Πως να παρακολουθησεις έναν αγώνα της ομάδας μέσω της δικής μας ψηφιακής πλατφόρμας