Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Πάτραι - Ανοικτά τα κυλικεία του γηπέδου

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Πάτραι - Ανοικτά τα κυλικεία του γηπέδου

Την Κυριακή (28/8) και ώρα 17:45 η Παναχαϊκή υποδέχεται την ομάδα του Πάτραι σε φιλική αναμέτρηση. Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 5 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (16:45). Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ για όλους τους φίλους της Παναχαϊκής που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο το πρωί της Κυριακής (28/8) από τις 11:00 έως τις 13:00 θα υπάρχει η δυνατότητα να το αποκτήσουν από τα γραφεία της ομάδας μας στην Αγυιά και φυσικά να δουν με αυτό τον απογευματινό φιλικό αγώνα. 

Οι 100 πρώτοι κάτοχοι κάρτας μέλους θα πάρουν δώρο μία συλλεκτική μπλούζα!

Παράλληλα με την αγορά διαρκείας το πρωί της Κυριακής (28/8) θα μπορείτε να αποκτήσετε και την κάρτα μέλους ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι 100 πρώτοι κάτοχοι κάρτας μέλους θα λάβουν δώρο από την ομάδα μας μία συλλεκτική μπλούζα, η οποία θα δοθεί το επόμενο διάστημα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής. 

Ανοικτά τα κυλικεία του γηπέδου 

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με το Πάτραι θα λειτουργήσουν κανονικά τα κυλικεία του γηπέδου και θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν από αυτά ότι επιθυμούν. 

Πρώτη φιλική νίκη για την Κ-19
Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο...
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/