Συνεργασία με την A&D Sports Management

Συνεργασία με την A&D Sports Management

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρεία A&D sports management. H A&D είναι ο δημιουργός του πρότυπου προγράμματος SOCCER + με πανελλήνια εμβέλεια, καθώς αυτή τη στιγμή συμμετέχουν συνολικά 40 αθλητικές μονάδες σε 28 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης είναι η εταιρία που διοργανώνει τα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ. Αχαΐας σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή του νομού. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια νεοσύστατη σχετικά εταιρεία (5 έτη λειτουργίας) αποτελείται από στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο πάνω από 20 χρόνια.

Οι αθλητικές μονάδες της Αχαΐας που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα SOCCER+ είναι: 1) Α.Σ. ΑΤΛΑΣ 2) Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 92 3) Α.Ο. ΔΙΑΣ 4) Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ 5) ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 6) ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7) Α.Σ. ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 8) Π.Α.Ν.Α.Χ.Α.Ι.Κ.Η. 2014 9) Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ

Ο στόχος αυτής της συμφωνίας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών στον τομέα του marketing, με τη δυνατότητα συνεργειών και αλληλεπίδρασης των τοπικών επιχειρήσεων, με τελικούς αποδέκτες τους φίλους της ομάδας. Επίσης η δημιουργία άρρηκτων δεσμών και σχέσεων της ομάδας μας με τη βάση της εξέλιξης των ταλαντούχων αθλητών του νομού και όχι μόνο.

Η συμφωνία αυτή της ομάδας μας βασίζεται στο πλάνο που έχουν χαράξει ο Πέτρος Σταθάκης με το σχήμα των Αμερικανών επενδυτών και αποδεικνύει έμπρακτα τη γερή και άριστη συνεργασία της με την ΕΠΣ Αχαΐας σε όλα τα επίπεδα για το καλό της Παναχαϊκής αλλά και του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.


Η προπόνηση της Δευτέρας (27/12)
Συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καρπαθάκη
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/

Εγγραφη στα νεα μας

Μάθε πρώτος τα νεα τις ομάδας, αποτελεσματα και μελλοντικές αναμετρήσεις

Please enable the javascript to submit this form