Συνάντηση με τους βουλευτές Αχαΐας

Συνάντηση με τους βουλευτές Αχαΐας

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής και των βουλευτών Αχαΐας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) στα γραφεία της ομάδας μας στην Αγυιά.

Παρουσία του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολου και άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου, ο Πέτρος Σταθάκης ανέλυσε κάποιους από τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στους βουλευτές σε μία συνάντηση που είχε κυρίως χαρακτήρα γνωριμίας και ενημέρωσης ενόψει των επερχόμενων αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2.

Οι βουλευτές που έδωσαν το παρών ήταν οι Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου (Ν.Δ.), Κωνσταντίνος Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ). Επίσης στη συνάντηση βρέθηκαν και οι Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος (Σύμβουλος/Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας) και Γιάννης Καρβέλης (Διοικητής 6ης ΥΠΕ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ανδρέα Μιχαλόπουλου και οι φορείς της πόλης που έδωσαν το παρών τόνισαν τόσο στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναγιώτη Σεμιτέκολο όσο και στον Πέτρο Σταθάκη, ότι θα στηρίξουν έμπρακτα την Παναχαϊκή στους κρίσιμους αγώνες μπαράζ και φυσικά μελλοντικά εφόσον πετύχει το βασικό στόχο της ανόδου.


Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής
Συλλυπητήρια ανακοίνωση
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/

Εγγραφη στα νεα μας

Μάθε πρώτος τα νεα τις ομάδας, αποτελεσματα και μελλοντικές αναμετρήσεις

Please enable the javascript to submit this form