Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή στην Παναχαϊκή

IMG-9204

Σεμινάριο με θέμα τις πρώτες Βοήθειες και την ορθή χρήση απινιδωτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί(17/01)στο γήπεδο της ομάδας μας.

Στόχος του σεμιναρίου, ήταν η εκπαίδευση του τεχνικού team πάνω στις πρώτες βοήθειες καθώς και στην σωστή χρήση και λειτουργία της συσκευής του απινιδωτή. Ένα σεμινάριο απαραίτητο για όλους τους εμπλεκόμενους με δράσεις άθλησης.

Μάλιστα οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα εφαρμογής των πρακτικών που διδάχτηκαν σε εκπαιδευτικά μοντέλα ΚΑΡΠΑ για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί θερμά την κ. Σολωμού Νατάσσα, Καρδιολόγο-Εντατικολόγο και Β' Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ, για τη συμβολή της στις δράσεις της ομάδας μας για εκπαίδευση και πρόληψη. Με τη μεταδοτικότητα και τις γνώσεις της κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο να μας εκπαιδεύσει.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι κύριοι: Χρήστος Μικές (Γενικός αρχηγός),Βεντουρής Αποστόλης (Τeam manager), Καρφάκης Λευτέρης (Υπεύθυνος γραφείων ομάδας), Βογιατζής Ιωάννης (Άμεσος συνεργάτης προπονητή), Μπαλτιμάς Ιωάννης (Προπονητής τερματοφυλάκων), Γεωργούσης Βασίλης (Γυμναστής), Δαμιανός Ερωτόκριτος (Βοηθός φυσικοθεραπευτή).

Ανεβάζουν στροφές οι «κοκκινόμαυροι»
Πρωινή προπόνηση για τους «κοκκινόμαυρους»
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/