Παπαδόπουλος Σ. : “Θα δώσουμε το 100 τοις 100”

DSC_0028

Λίγο πριν το ματς με τον Α.Ο. Επισκοπή την Κυριακή (13/11, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις:

"Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε όπως πάντα ταπεινοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και την πίεση και στόχος μας είναι αυτό να το διοχετεύσουμε σε ενέργεια."

Σε άλλο σημείο τόνισε: "Είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίσουμε! Και αυτή τη φορά θα δώσουμε πάνω από το 100 τοις 100 και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει ο κόσμος ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε η Παναχαΐκή ! Έχουμε εμπιστοσύνη και στους εαυτούς μας και στους παίκτες! Μόνο εμείς με καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό να έχει διάρκεια."

Ανακοίνωση Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε.
Η ΠΑΕ δίνει 100 δωρεάν εισιτήρια
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/