Σ. Παπαδόπουλος: "Η ομάδα είναι έτοιμη κάθε Κυριακή"

DSC_0457

Λίγο πριν το ματς με τα Χανιά (Κυριακή 06/11, 15:00) ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.

"Aυτό που επιβάλλεται για εμένα είναι να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή και αυτός είναι ο στόχος μας. Κάθε μέρα στην προπόνηση είμαστε έτοιμοι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες επιβάλλεται κάθε Κυριακή να είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα και τελειώνει 21 Μαΐου.", τόνισε.

Σε άλλο σημείο επεσήμανε: "Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, στο προπονητικό τιμ και όλο τον οργανισμό. Αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για εμάς , παίζουμε εκτός έδρας και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, τα Χανιά είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε πάντα στόχο την άνοδο,έχουν καλές μεταγραφές ,παίζουμε στο γήπεδό τους, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε ποτέ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καινούρια ομάδα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κι εύχομαι με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο να είμαστε εμείς οι νικητές."Ηλίας Σκέντζος ο τυχερός της κλήρωσης για το ταξίδ...
Αγιασμός για τους "κοκκινόμαυρους" και ευχές για μ...
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/