Για πρώτη φορά στην Πάτρα το επενδυτικό σχήμα από την Αμερική (pics)

Για πρώτη φορά στην Πάτρα το επενδυτικό σχήμα από την Αμερική (pics)

Στην Πάτρα έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12) τα μέλη του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική που μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής. 

Συγκεκριμένα οι Ashton Bailey, Brandon Bailey, Joseph Kobzan, Jared Weiss, Dillon Weiss με την άφιξη τους στην Πάτρα βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά. Εκεί πάτησαν για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και τους έγινε μία αναφορά στην ιστορία του χώρου. Είδαν από κοντά όλα τα σημεία του γηπέδου (γραφεία, αποδυτήρια, λοιπούς χώρους) και γνωρίστηκαν με τα στελέχη της ομάδας που εκείνη τη στιγμή ήταν στο γήπεδο. 

Ακολούθως είχαν την πρώτη τους επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο καθώς και κάποια μέλη του Δ.Σ.. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη ξενάγησαν τα μέλη του επενδυτικού σχήματος στο χώρο όπου υπάρχουν τα τρόπαια της Παναχαϊκής στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και τους έγινε ειδική αναφορά σε κάποια ιστορικά στοιχεία. 

Το βράδυ της Πέμπτης (9/12) το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της ομάδας θα γνωριστούν με το επενδυτικό σχήμα σε δείπνο. 

Η προπόνηση της Πέμπτης (9/12)
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/

Εγγραφη στα νεα μας

Μάθε πρώτος τα νεα τις ομάδας, αποτελεσματα και μελλοντικές αναμετρήσεις

Please enable the javascript to submit this form