Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας και μία συγνώμη!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας και μία συγνώμη!

Η Παναχαϊκή με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου της πήρε τη νίκη. Με τη συμπαράσταση των πιστών οπαδών μας ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε όλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο μας στην Αγυιά και έσπρωξαν με την παρουσία τους την ομάδα. 

Όσον αφορά τους οπαδούς μας που είναι συνδρομητές στο Panachaiki TV και δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι σε αυτούς ζητάμε μία μεγάλη συγνώμη. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτό το πρότζεκτ έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και συγκεκριμένα στάνταρ στην παραγωγή. Η ευθύνη για τη μη κάλυψη αφορά εμάς καθώς θέλουμε να υπάρχει συγκεκριμένο επίπεδο και προδιαγραφές στην ποιότητα της μετάδοσης κάτι που δεν μπορούσε να γίνει έπειτα από το απρόσμενο πρόβλημα που προέκυψε στο συνεργείο που έχει αναλάβει την παραγωγή. Ήδη σε όλους όσοι είχαν αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια έχουν επιστραφεί στα χρήματα. 

Για όλους εκείνους που έχουν ετήσια συνδρομή στο Panachaiki TV θα γίνουν ανάλογες κινήσεις έτσι ώστε να αποζημιωθούν. Θα σταλεί άμεσα σχετικό e-mail με τις επιλογές που θα υπάρχουν ως προς τον τρόπο αποζημίωσης. 

Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι και προσηλωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας! 

Η προπόνηση της Πέμπτης (3/2)
Συλλυπητήρια ανακοίνωση
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/