Ευχαριστήρια ανακοίνωση: Χθες «γεμίσαμε» Παναχαϊκή

AC39266B-B305-406A-A5CC-B195CCC1A55E
Μόνο συγκίνηση, υπερηφάνεια και ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε μετά την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας μας, στο τέλος του αγώνα με την Κηφισιά.

Μια κερκίδα γεμάτη, ζωντανή και υποστηρικτική, με «κοκκινόμαυρο» παλμό, που μας υπενθύμισε γιατί αξίζει να μαχόμαστε και να κάνουμε πρωταθλητισμό!

Χθες «γεμίσαμε» Παναχαϊκή , σήμερα έχουμε ηθική υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτή την τεράστια ιδέα , την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Εμείς σας πικράναμε και εσείς δείξατε σε όλη την Ελλάδα πόσο μάγκες είστε…!

Είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε!

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, οτι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε όλους τους τομείς, με στόχο να φανούμε αντάξιοι, αυτής της μεγάλης αγάπης σας για την Παναχαϊκή.

Την μαγκιά σας να αποθεώσετε , όχι εμάς που ανήκουμε στην ΠΑΕ, αλλά την ιδέα, την φανέλα, το σήμα, τον Ηρακλή και την Νίκη! Την …Παναχαϊκή μας!

Χθες άρχισε να κυλάει «Παναχαϊκή» στις φλέβες νέων οπαδών της ομάδας κι εμείς θα ανταποδώσουμε γι'αυτό το κύμα υποστήριξης.

Γιατί η Παναχαϊκή είναι ιδέα!

ΥΓ. Για όσους δεν κατάλαβαν… Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ…και οχι ο κόσμος την ομάδα!Μέχρι να φθάσουμε στην Α' Εθνική κανένας μας δεν δικαιούται τίποτα.Μας δείχνετε τον δρόμο και εμείς οφείλουμε να τον ακολουθήσουμε…!
Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή
3-0 Κηφισιά -Παναχαϊκή
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/