Δηλώσεις Παπαδόπουλου Σ. και Κέρη Λ. μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας

FULL-TIME--SITE-2

Αμέσως μετά το ματς της ομάδας μας με τον ΟΦ Ιεράπετρας ο προπονητής της ομάδας μας προχώρησε σε δηλώσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά : «Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εμείς δουλέψαμε πολύ στις στατικές φάσεις και τα καταφέραμε πολύ καλά. Ξέροντας ότι έχουμε δουλέψει αρκετά, γνωρίζαμε ότι θα πετύχουμε το γκολ και όπως το είχαμε σχεδιάσει έτσι πήγε το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, που μας δίνει το δικαίωμα να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και να κρατάμε την ελπίδα μας πολύ ψηλά.»

Τόνισε επίσης πως: «Κερδίσαμε δίκαια, κοιτάμε να μπαίνουν πολλοί ποδοσφαιριστές και να έχουν χρόνο στο παιχνίδι, πιστεύω πολύ σε όλα τα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί ο ένας να θυσιάζεται για τον άλλο και να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάνω από όλα είναι η Παναχαϊκή, είμαστε μια γροθιά. Συγχαρητήρια και στους παίκτες αλλά και στον κόσμο που είχε υπομονή, μας βοήθησε κι έτσι θέλουμε με τη φωνή του να μας δίνει τη βοήθειά του σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.»

Ο Κέρη Λ. δήλωσε πως: «Παίζαμε με μια συμπαγή ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, είμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του coach. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε με το χειροκρότημά του.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θεσμός οι βραβεύσεις στην Παναχαϊκή
Νικηφόρα Κυριακή με 2-0 για την ομάδα μας
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/