Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των Κ ομάδων

togetherwecan

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενόψει της νέας περιόδου και με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Super League 2 ξεκινά την οργάνωση των Κ ομάδων. Σε αυτό το πλαίσιο την αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Πέτρος Σταθάκης και μαζί με τον Άρη Ρούσσο θα είναι υπεύθυνοι για το διοικητικό κομμάτι της λειτουργίας της Κ-19 που θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και της Κ-17. Οργανωτικός διευθυντής του πρότζεκτ θα είναι ο Άγγελος Ροζής που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Λεωνίδας Κυβελίδης και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές θα είναι οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ενώ τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σκάουτερ θα είναι ο Κώστας Σωτηρόπουλος. Ο προπονητής καθώς επίσης και όλη η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου που θα αναλάβει τις Κ ομάδες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Χάρης Ράντος προπονητής στην Κ-19
Ανακοίνωση για τις εκλογές της ερασιτεχνικής

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο