Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή

70FA37E0-8A7D-4EA9-BAA5-A17C084CC5D9

Έπειτα από ψευδή δημοσιεύματα και πληροφορίες που δεν έχουν βάση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει οτι ο προπονητής της ομάδας, έκανε γνωστό στη Διοίκηση οτι είχε δυο προτάσεις ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες μάλιστα και απέρριψε. Η ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία γνώση και ενημέρωση για πρόταση από άλλη ομάδα στον προπονητή.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά,το Σάββατο(14/01), ο προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Την Δευτέρα(16/01) ενημέρωσε στα αποδυτήρια οτι έχει παραιτηθεί αλλά αμέσως μετά την προπόνηση ανακάλεσε στα στελέχη της ΠΑΕ, πριν προλάβει να ενημερωθεί ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ.Πέτρος Σταθάκης και έκτοτε δεν υπήρξε καμία περαιτέρω συζήτηση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ξεκαθαρίζει οτι δεν πρόκειται να «κόψει» το μέλλον και την πρόοδο σε κανένα από τα μέλη που ανήκουν στην οικογένειά της, αρκεί όλοι να φέρονται σαν μέλη αυτής της οικογένειας.
Προσωπική Δήλωση Παπαδόπουλου Σ.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ