Αγιασμός για τους "κοκκινόμαυρους" και ευχές για μια επιτυχημένη σεζόν

DSC_0576

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 ολοκληρώθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στο γήπεδο της Παναχαϊκής Γ.Ε. Π.Α.Ε..

Το απόγευμα της Πέμπτης (03/11) η ομάδα μας έκανε αγιασμό στις αθλητικές της εγκαταστάσεις παρουσία εκπροσώπων φορέων και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της ΠΑΕ, που τίμησε την ομάδα μας με την παρουσία του.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Βασίλειος και έστειλε ευχές για μια καλή και επιτυχημένη σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, φροντιστές και ιατρικό τιμ. Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού οι παίκτες της ομάδας μας έσπευσαν για ξεκούραση.

Στον αγιασμό μεταξύ των εκπροσώπων φορέων που βρέθηκαν ήταν ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας και αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Υγείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού, και Ολυμπισμού  κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, και ο κ. Φωκίων Ζαίμης αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας , έρευνας και καινοτομίας και ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή οι κύριοι Τάκης Λαμπρόπουλος πρόεδρος παλαιμάχων Πάτρας, Άγγελος Αποστολόπουλος πρόεδρος διαιτητών Πάτρας και μεγάλη αντιπροσωπεία παλαιμάχων.

Από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Παναχαικής έδωσαν το παρόν οι Κ19, Κ17 και τα τμήματα ακαδημιών.Σ. Παπαδόπουλος: "Η ομάδα είναι έτοιμη κάθε Κυριακ...
Την Πέμπτη ο επίσημος Αγιασμός της Παναχαϊκής Γ.Ε....
 

Σχόλια

Δεν έγιναν ακόμη σχόλια. Γίνετε οι πρώτοι που θα υποβάλουν ένα σχόλιο
Ήδη εγγεγραμμένος? Είσοδος εδώ
Επισκέπτης
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://panachaikifc1891.gr/