Παναχαϊκή Season Tickets 2021-2022

Έφτασε η ώρα για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022

«TOGETHER WE CAN»

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σε θελουμε στο πλευρό μας! Η Παναχαϊκή έγινε μεγάλη, γιγαντώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία της με τον κόσμο δίπλα της! Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική με στόχο την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με κεντρικό σύνθημα «TOGETHER WE CAN» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αυτό το σύνθημα έχει να κάνει με ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί - ως μονάδα - μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τοσους φιλάθλους στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω κορονοϊού ήρθε η ώρα να ενωθούμε για το καλό του συλλόγου μας.

Όλοι μαζί σε αυτή τη νέα αρχή! Όλοι μαζί στις νίκες και τις ήττες! Όλοι μαζί κάνουμε όνειρα, όλοι μαζί γράφουμε ιστορία!

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου τώρα και λάβε:

Από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου θα μπορέσεις να κλείσεις θέση στην καυτή έδρα της Αγυιά μέσω από το επίσημο σάιτ της ομάδας.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διάρκειας της Παναχαικής 1891 και από τα γραφεία της ομάδας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2610222777

Αεροφωτογραφία στάδιου της Παναχαϊκής με θέσεις εισιτηρίων στις κερκίδες

Εγγραφη στα νεα μας

Μάθε πρώτος τα νεα τις ομάδας, αποτελεσματα και μελλοντικές αναμετρήσεις

Please enable the javascript to submit this form